Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Ξεσήκωσαν τις Μοίρες οι Καρναβαλιστές της Πόμπιας, πανέτοιμοι για το 37ο νυχτερινό καρναβάλι!!!!

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 37ο νυχτερινό παραδοσιακό καρναβάλι της Πόμπιας. Όλα είναι σχεδόν έτοιμα και με σύμμαχο τον καλό καιρό τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πόμπιας υπόσχονται να μας αποζημιώσουν. Σήμερα από νωρίς το πρωί βρέθηκαν στο παζάρι των Μοιρών, μαζί με την Γερμανική αντιπροσωπεία από τη Βόννη την οποία υποδέχθηκαν χθες το απόγευμα στην Κρήτη, καλώντας τον κόσμο να συμμετέχει στις εκδηλώσεις του διημέρου.

 
Να σημειωθεί, τα μέλη από τη Γερμανική καρναβαλική αντιπροσωπεία, θα συμμετέχουν με τη σειρά τους στην παρέλαση, καθώς και στο παραδοσιακό γαϊτανάκι που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία του χωριού, ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις αποκριάτικες εκδηλώσεις.
 
Ραντεβού λοιπόν αύριο στις 17.30 το απόγευμα, για το 37ο παραδοσιακό νυχτερινό καρναβάλι της Πόμπιας, όπου τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου, καθώς και οι κάτοικοι του χωριού μας υπόσχονται πολλές εκπλήξεις, καθώς και μια άριστη φιλοξενία στους επισκέπτες που θα αποφασίσουν να βρεθούν στις εκδηλώσεις.
 
Τέλος, για την Καθαρή Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν τα παραδοσιακά κούλουμα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου, όπου θα προσφερθούν πλούσια Σαρακοστιανά εδέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου