Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Τρεις μήνες άφησαν τα σκουπίδια στο Αστρίτσι, για να τα μαζέψει ο καινούργιος δήμαρχος



Εικόνες απείρου κάλλους, σαν αυτές που έστειλε σήμερα στον kritikopalmo αναγνώστης του από περιοχή του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων,
 αντικρίζουν οι επισκέπτες πολλών δήμων της ενδοχώρας του Ηρακλείου αυτό το Καλοκαίρι! 
Και βέβαια εκτός από αυτά που αντικρίζουν οι επισκέπτες, είναι και αυτά που ζουν οι κάτοικοι καθημερινά…. Κάτι έχει αλλάξει και το καταλάβαμε! Τι; Μα έγιναν εκλογές και από τη μια βλέπουμε στους δήμους όπου οι δήμαρχοι ανανέωσαν τη θητεία τους το έργο να συνεχίζεται και από την άλλη στους δήμους που έγιναν αλλαγές στη δημοτική αρχή, όπως στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων, να συμβαίνουν διάφορα….

Στη συγκεκριμένη πάντως περίπτωση, όπως αναφέρει στον kritikopalmo o αναγνώστης που έστειλε τις φωτογραφίες, το θέμα είναι πολύ σοβαρό, αφού στο σημείο έχουν μαζευτεί τόνοι σκουπιδιών. Όπως μάλιστα λέει ο άνθρωπος «στην περιοχή Ρουσσές απ΄ όπου είναι και η φωτογραφία (μεταξύ Αστριτσίου και Βόννης), είναι ένα σημείο εναπόθεσης όπου ο Δήμος κάθε μήνα έστελνε φορτωτή και φορτηγό και μάζευε τα σκουπίδια. Τώρα όμως έχει μήνες να γίνει αυτό. Από τις εκλογές όπως φαίνεται σκουπίδια δεν ξαναμαζεύτηκαν και δυστυχώς περνάει ο κόσμος και τα βλέπει. Δεν είναι όμορφα πράγματα αυτά… Γιατί δεν μαζεύτηκαν τόσους μήνες τα σκουπίδια; Επειδή κάποιοι έχασαν τις εκλογές και περιμένουν να τα μαζέψει ο νέος δήμαρχος από την 1η του Σεπτέμβρη και μετά; Και ποιος τιμωρείται με αυτό; Ο νέος δήμαρχος ή εμείς οι δημότες που δυσφημίζεται ο τόπος μας;» λέει ο κάτοικος της περιοχής….

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι νέες δημοτικές αρχές που αναλαμβάνουν σε λίγες μέρες, θα έχουν να αντιμετωπίσουν παρόμοιες καταστάσεις σε όλη την Ελλάδα…. Και γιατί γίνεται αυτό; Προφανώς στο όνομα του «πολιτικού πολιτισμού» που κάποιοι ευαγγελίζονται όταν τους συμφέρει και τον γράφουν στα παλαιά των υποδημάτων τους όταν τους βολεύει!

Καλή δύναμη λοιπόν στους καινούργιους γιατί όπως φαίνεται… θα έχουν πάρα μα πάρα πολύ δουλειά από την 1η του Σεπτέμβρη!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου