Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

«Ξύπνησαν» τα μαθητικά χρόνια στη συνάντηση των αποφοίτων του 1984 του Λυκείου Μοιρών (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)



Οι αναμνήσεις από τα χρόνια τα μαθητικά πάντα σου αφήνουν στη σκέψη και στην καρδιά τη «γλύκα» της νιότης! Όταν
μάλιστα τις μοιράζεσαι με παλιούς συμμαθητές μετά από τριάντα ολόκληρα χρόνια, τότε αποκτούν μια «γεύση» μαγική  που σε ταξιδεύει σαν το παλιό καλό κρασί!!!

Έτσι ταξίδεψαν  στα όμορφα χρόνια της νιότης τους,  28 από τους αποφοίτους του Γενικού Λυκείου Μοιρών της χρονιάς 1984, που συναντήθηκαν την Κυριακή 24 Αυγούστου το μεσημέρι στο Κτήμα «Ζαχαριουδάκη» στην Πλουτή. Οι αναμνήσεις, τα κοινά βιώματα, οι σκανδαλιές και οι κοπάνες, οι πλάκες , τα πρώτα καρδιοχτύπια, οι εκδρομές, «ξύπνησαν» μέσα από τα όσα είχε ο καθένας να αφηγηθεί για εκείνα τα χρόνια που όλοι μαζί φοιτούσαν στο Λύκειο Μοιρών! Και ήταν τόσα πολλά αυτά που είχαν να θυμηθούν, που μετά τις πρώτες συστάσεις - η αλήθεια είναι ότι μετά από τριάντα χρόνια πολλοί χρειάστηκε να αυτοσυστηθούν-  οι ιστορίες, οι αφηγήσεις και το κέφι δεν είχαν τελειωμό. 

Τόσο που η συνάντηση κράτησε από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ, αφού μετά την άριστη φιλοξενία στο Κτήμα «Ζαχαριουδάκη», τα πλούσια εδέσματα το εκπληκτικό κρασί που ανέβασε το κέφι και την ξενάγηση στο οινοποιείο του κτήματος από το Στέλιο Ζαχαριουδάκη, η συνάντηση είχε και συνέχεια! 

Γιατί μπορεί κάποιοι λόγω υποχρεώσεων να χρειάστηκε να αποχωρήσουν κάπου στις εφτά - αν και κανείς δεν έδειχνε να θέλει να φύγει από αυτή τη συνάντηση- ωστόσο, οι εναπομείναντες πέρασαν κι από καφετέρια στις Μοίρες όπου συνέχισαν ως τις 10 κλείνοντας μάλιστα αυτή την συνάντηση με μια επετειακή τούρτα γάμου για συμμαθήτρια που φέτος έκλεινε τριάντα χρόνια συμβίωσης με τον σύζυγο της. Όσα δηλαδή και τα χρόνια από την αποφοίτηση των τελειόφοιτων της χρονιάς 1983-84.
 
Στη συνάντηση έδωσαν το παρόν 28 από τους τελειόφοιτους εκείνης της χρονιάς, δίνοντας την υπόσχεση ότι η «επιστροφή» σε εκείνα τα χρόνια μέσα από παρόμοιες εκδηλώσεις θα γίνεται πλέον συχνότερα ενώ συζητήθηκε το ενδεχόμενο αυτή να πραγματοποιείται κάθε χρόνο.
Αυτοί που έδωσαν το παρόν την Κυριακή ήταν:
Ζαμπία Παπαδάκη, Χρήστος Ντρουμπογιάννης, Γιώργος Σαβουιδάκης, Ελένη Ροδουσάκη, Νεκταρία Στιβακτάκη, Μαρία Βούρβαχη, Αντώνης Χριστοφάκης, Ευαγγελία Παπασηφάκη, Αντώνης Τζαγκαράκης, Γιάννης Στρατιδάκης, Μιχάλης Παπουτσάκης, Φωτεινή Κονσολάκη, Χαρούλα Σταθοράκη, Κατερίνα Λενακάκη, Σταύρος Κουτεντάκης, Γιάννης Κουτεντάκης, Μανώλης Μπριλάκης, Γιωργία Μαραγκάκη, Βούλα Λαδουκάκη, Βαγγελιώ Μακρυδάκη, Δημήτρης Χατζηδάκης, Νίκη Τσικριτσάκη, Κώστας Σπιθάκης,  Γιώργος Γερωνυμάκης, Ζαχαρίας Καμπιτάκης, Ιπποκράτης Ταμπακάκης, Στέλιος Ζαχαριουδάκης, Σοφία Πλουτινάκη.
Να σημειωθεί ότι οι παλιοί συμμαθητές αντάλλαξαν τηλέφωνα και email, ενώ ήδη γίνεται προσπάθεια δημιουργίας μιας λίστας με στοιχεία επικοινωνίας όλων των παλιών συμμαθητών.
Και όσον αφορά τους υπόλοιπους που πήραν «απουσία» από την συνάντηση της Κυριακής, οι 28 τους στέλνουν το μήνυμα πως τους περιμένουν στην επόμενη συνάντηση για να μοιραστούν μαζί τις όμορφες αναμνήσεις από εκείνα τα υπέροχα χρόνια! Μάλιστα μπορούν να στείλουν στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, email) στη διεύθυνση s_plout@yahoo.gr, έτσι ώστε να συμπεριληφθούν στη λίστα όσων αποφοίτησαν από το Λύκειο Μοιρών το 1984.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου