Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Δυνατή υποψηφιότητα από το Αστρίτσι με το Μανώλη Κοκοσάλη



Άλλη μια δυνατή υποψηφιότητα στο Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων περιλαμβάνει στο ψηφοδέλτιό του ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Πολιτών Αυτοδιοίκηση» Μανώλης Κοκοσάλης.


Ο λόγος για τον Αντώνη Λυδατάκη του Πέτρου, που γεννήθηκε το 1963 στο Αστρίτσι της Περιφερειακής Ενότητας Ν. Καζαντζάκη του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Ο Αντώνης Λυδατάκης, είναι επαγγελματίας αυτοκινητιστής και ιδιοκτήτης μεταφορικής εταιρείας με έδρα το Ηράκλειο.

Η εμπειρία του στα κοινά, αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα την δημοτική παράταξη του Μανώλη Κοκοσάλη, αφού ο Αντώνης Λυδατάκης ασχολείται πολλά χρόνια με το συνδικαλισμό και τα κοινά.

Ο   υποψήφιος από το Αστρίτσι,  ήταν εκλεγμένος για δέκα χρόνια στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών – Εμπόρων Νομού Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ), ενώ για έξι χρόνια και μέχρι τον Φεβρουάριο του 2014 διατέλεσε αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΡΗΤΗΣ», που αποτελεί τη σύμπραξη παραγωγικών και κοινωνικών φορέων ανάπτυξης και απασχόλησης και κοινωνικής αλληλεγγύης Κρήτης, καθώς και πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αστριτσίου. 

Η εμπειρία του δεν περιορίζεται στον επαγγελματικό και αγροτικό τομέα αφού έχει ασχοληθεί με τα διοικητικά της ΠΑΕ ΟΦΗ ως μέλος της Διοίκησης. Επίσης είναι μέλος  της Διοίκησης της Ποδοσφαιρικής Ομάδας του χωριού του του Αστριτσίου «Τριτωνίας».

Ο Αντώνης Λυδατάκης, είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Πετράκη ιδιωτική υπάλληλο  και έχει αποκτήσει μαζί της τρεις γιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου