Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Σοβαρό τροχαίο στην Εθνική Οδό - Ένας νεκρός από καραμπόλα 4Χ4, νταλίκας και ΙΧ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε, λίγο μετά τις 11.00 το πρωί, στην Εθνική Οδό Χανίων - Ρεθύμνου, στον κόμβο Καλαμίου, με τη εμπλοκή τριών
οχημάτων, μεταξύ των οποίων και μία νταλίκα.

Όλα συνέβησαν σε μία επικίνδυνη στροφή, στο Καλάμι, όταν ένα όχημα 4Χ4 εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με ΙΧ όχημα. Πίσω από το 4Χ4 ακολουθούσε νταλίκα, που δεν πρόλαβε να σταματήσει εγκαίρως με αποτέλεσμα να προσκρούσει σφοδρά στο αγροτικό όχημα.

Στο σημείο έχει σπεύσει όλη η δύναμη του ΕΚΑΒ στα Χανιά, ενώ σε εξέλιξη είναι επιχείρηση απεγκλωβισμού των επιβαινόντων στα οχήματα. Νεκρός ανασύρθηκε ένας 50χρονος Χανιώτης, σοβαρά τραυματισμένες ανασύρθηκαν δύο γυναίκες 23 και 26 ετών, ενώ ένας 35χρονος είναι ελαφρύτερα τραυματισμένος.


Σύμφωνα με τη neatv, νεκρός είναι ο ένας εκ των δύο επιβαινόντων στο ΙΧ, ενώ ελαφρύτερα τραυματίστηκε το δεύτερο άτομο. Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, μία άλλη γυναίκα συνεπιβάτης στο αγροτικό πετάχτηκε στο δρόμο, περνώντας μέσα από το παρμπρίζ. Μία νταλίκα που ακολουθούσε δεν πρόλαβε να σταματήσει και πέρασε πάνω από την άτυχη νεαρή κοπέλα, με συνέπεια να τραυματιστεί πολύ σοβαρά, ενώ μετά συγκρούστηκε και με το αγροτικό.

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου